Δευτέρα 13 Απριλίου 2009


ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ;

Ενώ όλα έδειχναν μετά τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ότι ο Ισπανός θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι δηλώσεις του Βάσκου μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα δίνουν νέα τροπή στο σίριαλ της παραμονής του.
Ο Βαλβέρδε εξέθεσε τους δημοσιογράφους κυρίως και όχι τόσο τον επίσημο Ολυμπιακό, αφού η ανακοίνωση της ΠΑΕ την Παρασκευή το απόγευμα έκανε λόγο για «συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα» και όχι για συμφωνία. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γ. Μώραλη σε ραδιοφωνικό σταθμό. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε πως όλοι οι δημοσιογράφοι είχαν την ίδια λανθασμένη πληροφόρηση.
Αν προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τις δηλώσεις του Ισπανού (με βάση όσα έχουμε καταλάβει μέχρι τώρα) θα διαπιστώσουμε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να προβεί σε αποκαλύψεις χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση. Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και το καλοκαίρι όταν είχε έρθει ο Ντουντού στην Ελλάδα αλλά ο Βαλβέρδε επέμενε να μην κάνει δηλώσεις για τον παίκτη αφού ακόμα δεν έχει υπογράψει.
Επομένως θεωρώ πως δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με όσα ξέραμε. Δηλαδή λογικά ο Ισπανός θα παραμείνει στον Ολυμπιακό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Πρέπει όμως να αναλογιστούμε πως μπορεί να εκλάβει τις δηλώσεις του Βάσκου ο Κόκκαλης. Επειδή γνωρίζουμε πως ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι απρόβλεπτος, αν στραβώσει, είναι πιθανό όλα να καταστραφούν.
Πάντως αν ο Σωκράτης θέλει να αποδείξει πως τον ενδιαφέρει το καλό του Ολυμπιακού θα πρέπει να προβεί σε κάποιες υποχωρήσεις, να ρίξει νερό στο κρασί του ώστε να παραμείνει Ο Βαλβέρδε στο λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου