Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Με συνοπτικές διαδικασίες η Μάντσεστερ πέρασε στον τελικό της Ρώμης όπου θα προσπαθήσει να υπερασπίσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Όλα τελείωσαν πριν καλά-καλά αρχίσουν αφού ήδη στο 11ο λεπτό το σκορ ήταν 0-2!

Όπως έγραφα και χθες, η Άρσεναλ τελικά υπέπεσε σε ένα μεγάλο σφάλμα. Οι ποδοσφαιριστές της, επηρεασμένοι και από την ατμόσφαιρα αλλά και λόγω της απειρίας τους , μπήκαν πάρα πολύ δυνατά με αποτέλεσμα σε μία αντεπίθεση η United να πετύχει πολύ νωρίς αυτό που ήθελε. Είχε σίγουρα και την βοήθεια της τύχης αλλά η τύχη πολλές φορές βοηθά τους ισχυρούς.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα γκολ από αυτά που μας έχει συνηθίσει και κλείδωσε την πρόκριση (όπως έκανε και απέναντι στην Πόρτο). Ο Πορτογάλος συνέχισε το προσωπικό του ρεσιτάλ όταν ολοκλήρωσε μία υποδειγματική αντεπίθεση της Μάντσεστερ.

Η Άρσεναλ μείωσε απλά με πέναλντυ αλλά δεν άλλαξε τίποτα δραματικά και οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο καινούριο τους γήπεδο από την Μάντσεστερ.

Υ.Γ. 1: Λάθος μου φάνηκε η επιλογή του Rosseti να αποβάλει τον Φλέτσερ και να του στερήσει τη συμμετοχή του από τον τελικό.

Υ.Γ.2: Όποιος και να είναι ο νικητής στο άλλο ζευγάρι πιστεύω πως θα είναι και ο νικητής του φετινού Champions League κι αυτό γιατί απλά είναι πολύ δύσκολο οποιαδήποτε ομάδα να επαναλάβει τον θρίαμβο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου