Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ;

Μετά το 0-2 στη Μολδαβία είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός ουσιαστικά πέρασε στους ομίλους του Champions League. Το ερώτημα που δημιουργείτε όμως μετά από τον αγώνα στο Τιρασπόλ είναι τι θα γίνει στους ομίλους όπου οι ερυθρόλευκοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ομάδες κλάσεις ανώτερες της Σέριφ και της Σλόβαν.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι πάρα πολύ νωθρά και ο μόνος λόγος που δεν απειλήθηκε σοβαρά ήταν το επίπεδο του αντιπάλου του. Στη συνέχεια όπως ήταν λογικό ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Παρ’ όλα αυτά θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αστόχησε εξ επαφής στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Ό, τι δεν πέτυχε ο Αβραάμ όμως το πέτυχε ο Ντουντού με το ξεκίνημα της επανάληψης μ’ ένα κεραυνό έξω από την περιοχή και αμέσως όλα απλοποιήθηκαν. Αλλά ακόμα και μετά το γρήγορο γκολ ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε και κάποιο σπουδαίο ποδόσφαιρο αν και βελτίωσε αισθητά την εικόνα του κάκιστου πρώτου ημιχρόνου και ήταν θέμα χρόνου να έρθει και το 0-2, κάτι που συνέβη λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού με πολύ όμορφη προσπάθεια του Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν δεν ικανοποίησε αλλά πήρε αυτό που ήθελε και επομένως μπορεί να κρατήσει την σχεδόν βέβαιη επιστροφή του στους ομίλους του Champions League καθώς και το ότι ο Μήτρογλου βρήκε και πάλι το δρόμο για τα δίχτυα. Μένει τώρα να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί, διότι αν μείνει ως έχει τότε δυστυχώς θα τον περιμένουν πολύ δύσκολες βραδιές στην Ευρώπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου