Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΠΑΛΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ

Ο Παναθηναικός προσπάθησε πολύ απέναντι στην σαφώς καλύτερη Ατλέτικο αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-3 κάτι που περιορίζει στο ελάχιστο τις όποιες ελπίδες πρόκρισης.

Αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα ο Παναθηναικός, οι Ισπανοί γρήγορα ισορρόπησαν το παιχνίδι χωρίς όμως καμία από τις δύο ομάδες να γίνεται ιδιαιτέρως απειλητική. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως ο Φορλάν με όμορφη ατομική ενέργεια έβγαλε σε θέση βολής τον Μάξι Ροντρίγκεζ ο οποίος δεν αστόχησε από το ύψος του πέναλντυ.

Παρά την παγωμάρα που προκάλεσε όμως το γκολτης Ατλέτικο, οι πράσινοι έφτασαν στην ισοφάριση με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ έπειτα από υπέροχη κάθετη μπαλιά του Καραγκούνη. Κάπου εκεί όμως το παιχνίδι άνοιξε πάρα πολύ και οι «Ροχιμπλάνκος» μετέτρεψαν γρήγορα το σκορ σε 1-3 αφού ανέλαβε δράση το φονικό επιθετικό της δίδυμο, Φορλάν- Αγκουέρο. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Τεν Κάτε ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Λέτο δίχως όμως να αλλάζει κάτι περαιτέρω κι έτσι ο Παναθηναικός πρέπει να κυνηγήσει ένα θαύμα στην Ισπανία.

Ως ένα συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι, καταλήγουμε στο γεγονός ότι έκανε κακό στους πράσινους η γρήγορη ισοφάριση μόλις στο 46΄. Κι αυτό γιατί παίκτες και οπαδοί πίστεψαν στην ολική ανατροπή, ανοίχτηκε, και η Ατλέτικο φυσικά δεν άφησε τους χώρους που δημιουργήθηκαν ανεκμετάλλευτους.

Γενικά πάντως ο Παναθηναικός έδειξε σε άλλο ένα παιχνίδι ότι η εικόνα που θα δούμε φέτος θα είναι αυτή μίας ομάδας πολύ καλής επιθετικά αλλά με πολλά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Παρ’ όλα αυτά αυτή η ήττα δεν «πόνεσε» πολύ αφού η Ατλέτικο απλώς επιβεβαίωσε πως ήταν το μεγάλο φαβορί. Τώρα πλέον όλοι στην Παιανία μπορούν να στραφούν πιο απερίσπαστοι στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και παράλληλα να προσπαθήσουν για μία καλή πορεία στο Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου