Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΧΩΡΙΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

Σήμερα συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Λείπει το μεγάλο παιχνίδι αλλά υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως αυτές της Λάρισας που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και του Ατρόμητου με την ΑΕΚ. ΟΠαναθηναικός θα προσπαθήσει μετά από χρόνια να ξεκινήσει με το 2/2 και να δείξει πιο έτοιμος από ποτέ για να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί σπάζοντας παράλληλα την «κατάρα» που τον θέλει να φεύγει χωρίς νίκη από τον κάμπο τα τελευταία 23 χρόνια. Μόνο εύκολο έργο όμως δεν θα έχει αφού δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και επιπλέον θα λείπουν ο Γκαλέτι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Παρ’ όλα αυτά όμως, οι Πρωταθλητές ξέρουν πώς να αντιδρούν όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, και τώρα βρίσκονται διότι αν στραβοπατήσουν στο Αλκαζάρ, τότε ο αιώνιος αντίπαλός τους θα ξεφύγει πολύ νωρίς στο Πρωτάθλημα.

Και είναι σίγουρο πως θα ξεφύγει γιατί μοιάζει απίθανο οι πράσινοι να στραβοπατήσουν σήμερα κόντρα στην Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα δεν έδειξε κάτι σπουδαίο στην πρεμιέρα και δεν θα μπορέσει να φέρει μεγάλη αντίσταση. Ο Παναθηναικός ξέρει ότι φθάνοντας στους 6 βαθμούς σε δύο αγώνες θα φορτώσει με άγχος τους άλλους διεκδικητές και συνεπώς σήμερα προβλέπουμε μία άνετη νίκη με θέαμα.

Η ΑΕΚ έχει κι αυτή μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Ατρόμητο και έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 3-0 επί της Βασλούι θέλει να ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή χρονιά. Από την άλλη όμως και η ομάδα του Περιστερίου δεν θέλει να ξεκινήσει με δύο ήττες γιατί αυτομάτως θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση στη μάχη της για παραμονή στην Superleague. Πιστεύω όμως πως η ΑΕΚ αρκετά δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο άλλος δικέφαλος έχει εύκολο έργο αφού υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό από την Χέρενφεεν. Το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στα Γιάννινα και στον Πανθρακικό. Ο Πας ξέρει πως αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί την έδρα του και αυτό θα κάνει σήμερα κατακτώντας την πρώτη του νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου